Ballina

Bulevardi dëshmorët e kombit, Ulpianë
Qendra Tregtare, Kodra e Diellit – femra
MegaSun Solarium Kodra e Diellit

Forco muskujt

Atmosferë miqësore

Bëni muskujt e trupit tuaj më të mëdha dhe përshtatini më shumë përmes tensionit dhe ushtrimeve të tilla si ngritja e peshave.

Program kardio

Atmosferë miqësore

Një sistem më i fortë kardio-vaskular nënkupton më shumë kapilarë që japin më shumë oksigjen në qelizat e muskujve tuaj. Kjo mundëson të digjin më shumë yndyrë gjatë ushtrimit dhe pasivitetit.

Kangoo Jumps

Atmosferë miqësore

Hedhjet në Kangoo janë shumë të qëndrueshme. Kangoo Jumps mund të përdoret për vrapim, gjimnastikë, kërcim, për të gjitha llojet e ushtrimeve!

MËSONI RRETH NESH

PSE TË NA ZGJIDHNI NE? SEPSE
JEMI MË TË MIRËT

Palestrat tona ju ofrojnë një vend të shkëlqyeshëm për të ushtruar, pavarësisht nëse jeni atje për të djegur disa kalori ose jeni duke stërvitur për diçka më specifike. Pse të mos vizitoni Qendrën tuaj më të afërt të Palestrës dhe të hidhni një vështrim? Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar!

  • Trajnohuni me ekspertët më të mirë në fushën e bodybuilding.
  • Trajnerët tanë personalë do t'ju ndihmojnë të gjeni një stërvitje të përsosur.

çmimorja

Gjeni planin tuaj perfekt

Palestrat tona ju ofrojnë një vend të shkëlqyeshëm për të ushtruar, pavarësisht nëse jeni
atje për të djegur disa kalori ose jeni duke stërvitur për diçka më specifike.

Meshkuj

Here goes some description
40
Mujore

Femra

Here goes some description
25
Mujore

bashkpuntorët tanë

disa nga bashkpuntorët tanë

MEGA SUN SOLARIUM

KANGOO JUMPS

249€

219€

259€