Urtan Rexhepi

Trajner

Biography

Urtan Rexhepi, trajner i cili ndihmoi një numër të madh të klientëve të tij të arrijnë qëllimet e tyre. Urtani mbi të gjitha ka prioritet klientët e tij dhe dëshiron që të arrije rezultatet e duhura me të gjitha at të cilët i ndihmon.

Skill
Fitness Expertise 90%
Body Building 80%
Boxing 70%