Luan Ukehaxhaj

Luan Ukehaxhaj

Trajner

Biography

Luan Ukëhaxhaj, i lindur 26.02.1988, trashëgoi dashurinë për fitnes nga babai i cili ishte pjesmarrës në garat e Bodybuilding në Kosovë. Gjatë karrierës së tij deri më tani Luani është i kualifikuar si:

  • Trajner i Bodybuilding dhe fitness
  • Kampion i Kosovës në kategorinë Men’s Physique +178-2016
  • Kampion i Kosovës në kategorinë Men’s Physique +178-2019
Skill
Fitness Expertise 90%
Body Building 80%
Boxing 70%