GRANIT KULETA

Trajner

Biografia

Granit Kuleta, i lindur më 04.09.1990 në Prishtinë, shkollimin e mesëm e përfundoj në gjimnazin “Sami Frashëri” në Prishtinë për të vazhduar studimet në fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës. Me sportin e Bodybuilding-ut filloidhe fitnesit filloi të merret që nga mosha 15 vjeçare. Në vitin 2016 për herë të parë morri pjesë në kampionatine Kosovës për garat e bodybuilding, ku u shpall kampion në kategorinë 90+ kg, në të njejtin vit u shpall kampion në garat e forcë në Kosovë. Poashtu Graniti morri mirënjohje nga Federata e bodybuilding dhe fitnesit të Kosovës. Në 2019 Graniti vazhdoj me suksese të njejta ku u shpall kampion në kategorinë deri 90kg, morri vendin e 3të në kampionatin Europian në kategorinë 90kg, në kampionatin botëror zuri vendin e 7-të dhe poashtu morri mirënjohje nga federata e bodybuilding dhe fitnesit në Kosovë si sportist i dalluar.

Skill
Fitness Expertise 90%
Body Building 80%
Boxing 70%