Bëhu gati për trajnimin perfekt

Yoga është ushtrim i mendjes dhe trupit me histori 5000 vjeçare në filozofinë antike indiane. Lloje të ndryshme të yoga-s kombinojnë sjelljet fizike, teknikat e frymëmarrjes dhe meditimin ose relaksimin.

Yoga

Mentorët tanë të yoga-s do ju ofrojnë një ushtrim perfekt.

Meditimi

Mentorët tanë të meditimit do ju ofrojnë një ushtrim perfekt.

Benefitet

Ushtrime e yoga-s ju sjellin benefite të ndryshme

  • Rritje të fleksibilitetit
  • Zhvillimi i forcës dhe tonit te muskujve
  • Ekuilibrimin e metabolizmit
  • Humbje peshe
  • Permirsim në frymarrje, energji dhe gjalleri
  • Përmirsim në shendetin e zemrës
  • Rritje në performanca atletike
  • Shtimin e durimit ndaj dhimbjeve të trupit