Kangoo Jumps

Bëhuni gati për trajnim të përsosur të fitnesit

Kangoo Jumps është një stërvitje argëtuese për të gjithë që ushtrojnë, është stërvitje kardiovaskoluare 60-minutëshe që kombinon lëvizjet e kërcimit, vrapimit. Studimet kanë treguar që 30-minuta kërcime janë të barabarta me 5km vrapim. Këpucët që përdoren për këto ushtrime ju lejojnë që të digjni yndrërat dhe kaloritë.

BENEFITET

Jeto shëndetshëm me aktivitetet e KangooJumps , çka po pret bashkoju edhe ti familjes tonë të madhe

  • Fortëson sistemin kardiovaskular
  • Fortëson eshtrat
  • Fortëson nyjet
  • Fortëson dhe formon muskujt
  • Largon stresin
  • Largon celulitin
  • një orë digjni 1500 kalori
  • Rehabiliton gjunjet dhe boshtin kurrizor