Boot Camp

Bëhuni gati për trajnim të përsosur të fitnesit

Boot Camp është program i stërvitjes fizik në grup që mund të udhëheqet nga palestra ose trajneri personal. Këto programe janë të krijuar për të zhvilluar forcë dhë shkathësi përmes disa llojeve të ushtrimeve. Këto aktivitete mund të krahasohen me ato të cilat zhvillohen në ushtri.

Benefitet

Ushtrimet dhe aktivitetet e Boot Camp sjellin benefite të ndryshme

  • Ndihmon trupin tuaj të ekuilibrojë
  • Zhvillimin e muskujve
  • Përmirësoni rrjedhën tuaj të punës
  • Ndërtoni trupin tuaj me një formë të mirë
  • Djegjen e kalorive
  • Zhvillimin e reflekseve