AEROBIC

Bëhuni gati për trajnime profesionale të Aerobik

Ushtrimi aerobik është çdo lloj ushtrimi kardiovaskular.  Ushtrimi aerobik stimulon rrahjen e zemrës dhe shkallën e frymëmarrjes të rritet në një mënyrë që mund të mbahet për seancën e ushtrimit. Ushtrimet aerobike zvogëlojnë rrezikun e shumë gjendjeve, duke përfshirë trashjen, sëmundje të zemrës, presion të lartë të gjakut, diabet tip 2, goditje në tru dhe lloje të caktuara të kancerit.

Benefitet

Ushtrimet dhe aktivitetet Aerobike sjellin benefite të ndryshme

  • Ul presionin e gjakut
  • Përmirëson efikasitetin kardiovaskular
  • Ndihmon në rregullimin e sheqerit në gjak
  • Rregullon problemet lidhur me peshë
  • Përmirëson gjumin
  • Forcon sistemin imunitar