Pyetje të shpeshta

Pyetje të shpeshta

PYETJE Të SHPESHTA

Disa nga pyetjet e shpeshta lidhur me palestrat tona dhe shërbimet

Gjindemi në Prishtinë në dy pika –

  • pika 1 Kodra e Diellit, Qendra Tregtare te platoja (vetëm femra)
  • pika 2 Ulpianë, Bulevardi Dëshmorët e Kombit (femra,meshkuj)

Lets Go Gym për dallim nga palestrat tjera dallon shumë për nga

  • kualiteti
  • pastërtia
  • rregullsia
  • kujdesi maksimal ndaj klientit

Hënë – Shtune : 06:00AM – 12:00PM

Diele :

pika 1 Kodra e Diellit – mbyllur

pika 2 Ulpianë – 10AM – 10PM

Femra – 25 euro / muaji

Meshkuj – 40 euro / muaji

8 seanca në muaj 35 euro

12 seanca në muaj 45 euro

Drop In 10 euro

Hënë – Mërkure – Premte

18:00 PM

19:00 PM

20:00 PM

Hënë – Mërkure – Premte

08:00 AM

17:00 PM

18:00 PM

20:00 PM

Martë – 18:00 pm

Mërkure – 19:00 pm

Enjte – 18:00 pm